zaterdag 1 oktober 2016

To the moon and backWie mij volgt op Instagram, zag een tijdje geleden deze foto al voorbij komen. Over the moon was ik toen met mijn nieuwste aankoop, een stofje uit de collectie van Maan Kids. Ik wist onmiddellijk wat ik ermee wou maken. #popelpopel


Alleen maakte La Maison Victor mij wijs dat het Ayla jurkje een twee-huisjes-project zou zijn - as in: easypeasy klaar op een avondje (of twee)


Maar heb je dat al eens goed bekeken? Er moesten niet alleen twee borstzakjes opgenaaid - proper gedaan, trouwens. Zei ik dat nu zelf? - er waren ook een tunnelkoord, twee mouwsplitten, aangezette polsboordjes met knoopsgaten, lintjes met knoopsgaten voor opgerolde mouwtjes en een onzichtbare knoopsluiting met - hoe raad je het - knoopsgaten. 


Knoopsgaten naaien - dat had je al wel door - is niet mijn favoriete naaitechniek… 
Nochtans was er ooit een tijd dat tunnels en lintjes keren voor de meeste stress zorgden. Tegenwoordig heb ik daar een handig trucje voor. 


Voor het naaien van knoopsgaten bestaat naar het schijnt ook een handig trucje: een nieuwe naaimachine - just saying...Ik trok in dit herfstweer met mijn herfstkindje naar buiten voor enkele herfstfoto's van haar nieuwe herfstjurkje - zeg dat maar eens rap 3x na elkaar.


Samen met het vallen van het blad, vielen hier ook - ein-de-lijk - een aantal melktanden.

De schattenjager in mij zocht en vond het perfecte truitje en de meer dan perfecte schoentjes om de outfit af te maken - klein vreugdedansje.

De schattenjager jr. zocht en vond: kastanjes, bolsters en nog meer kastanjes.En daar hoort ook een vreugdedansje bij.


Isn't she lovely?


Raad eens hoeveel ik van haar hou? Juist, ja.


VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!

Follow 

STOF: Maan Kids (bij Mon Depot)
PATROON: Ayla jurk (La Maison Victor)

BewarenBewaren

4 opmerkingen: