donderdag 17 februari 2022

We want Moira!

 

Wat was me dat, zeg?
Liefde op het eerste gezicht toen ik het patroon van de Moira jumpsuit* (Fibre Mood 18) voor het eerst zag. I see it - I like it - I want it! 
En blij als een kind toen het papieren A0-patroon dat ik liet printen (bij Copy Cad, een aanrader!) in de bus zat. 


Maar eerst moest ik nog een stofje kiezen. "Een stuggere, stoerdere stof", zei Fibre Mood. "Oeh, wat een mooie kleur heeft deze soepele, zachte linnen stof", zei Miek... I see it - I like it - I want it en ja, ja ... I got it!


Het knipwerk was ... een uitdaging. De linnen stof die ik uitgekozen had, lag al net zo lenig te kronkelen op mijn keukenvloer als Nina Derwael op de de dansvloer. Lig. Nu. Toch. Eens. Stil. 


En dan het naaiwerk. Dat was ... een serieus werkje. Eentje waar ik in 83 stukjes en beetjes, traag maar gestaag aan door werkte. Niets moeilijks, zolang je op je stof alle merktekentjes en rijgdraadjes secuur overneemt en je geen schrik hebt voor drukknopen. Twee keer raden waarom het bij mij dan toch wat moeilijker liep. (Er zijn geen foute antwoorden 😉)


We want more Moira? Zeker weten! Maar we want ook nog more tijd om al dat ander moois uit de nieuwe Fibre Mood te maken. De Opal broek* en Paola Sweater* staan alvast op mijn lijstje. I see it - I like it - I want it - I got it (nog niet) ... 

Neem je ook eens een kijkje op Instagram?

VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!


PATROON JUMPSUIT :  Moira* (Fibre Mood 18*)- Klik hier* voor het patroon (PDF of papier)

STOFwww.wildvanstof.be


* Dit is een affiliate link. Wanneer je via deze link een aankoop bij Fibre Mood doet, dan kost jou dat niets meer, maar krijg ik wel een kleine beloning.6 opmerkingen:

 1. Ik lees je posts, ik ben dus die paardenkop:-)
  I want Moira too!!!
  (En al die andere mooie patronen uit de nieuwe FM)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog een paardenkop of 1 van die 3 mannen.Prachtig en ik hou van je blog

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil 'm ook! Stof en patroon zijn onderweg naar mij. Hopelijk komt de postbode gauw ...
  Jouw Moira is erg mooi geworden. Veel draagplezier.
  Groet, Ilse (by-ik.blogspot.nl)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo dames en heren; Heeft u binnen 24 tot 48 uur een snelle lening nodig? Als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren om een ​​lening aan te vragen bij Novelty Finance op e-mail via: noveltyfinances@gmail.com OF WhatsApp via: +447915601531.

  NOVELTY FINANCE biedt financiële oplossingen. We bieden allerlei soorten leendiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en vele andere). We bieden ook flexibele en meerdere leningopties, waaronder beveiligde en ongedekte leningen, langlopende en kortetermijnleningen die zijn afgestemd op uw financiële behoeften.

  ✓ Eenvoudige goedkeuring
  ✓ Flexibele aflossingstermijn 6 - 360 maanden
  ✓ Zeer handig - U kunt een lening aanvragen op uw geschikte plaats en tijd.
  ✓ Direct toegang tot uw geld na goedkeuring.
  ✓ Gesubsidieerde rente (3% per jaar)
  ✓ U wordt niet gehaast om de lening terug te betalen, u krijgt de tijd om met de terugbetaling van de lening te beginnen.
  ✓ Geen verborgen kosten
  ✓ Je wordt door het hele proces begeleid

  Hoe toepassen:
  Een lening aanvragen bij ons gaat snel en eenvoudig!
  Stuur ons uw leningaanvraag via;
  E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
  Bel of sms ons via WhatsApp via: +447915601531.
  Voorwaarden zijn van toepassing.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo en welkom bij Spotcap Global Financial Services, Mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een financieel adviseur. Ik bied allerlei leendiensten aan

  Heeft u dringend financiële versterking nodig? Heeft u een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, raad ik u aan contact op te nemen met mijn bedrijf via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht via WhatsApp: +491742018459 | en heb binnen 24 uur een lening op uw rekening, want we bieden uitstekende leningservices over de hele wereld.

  Wij bieden allerlei soorten leningdiensten (Persoonlijke Lening, Zakelijke Lening en nog veel meer), wij bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en ook kunt u tot 15 miljoen euro lenen en wij verstrekken leningen tegen een lage rente van 3% per jaar. Mijn bedrijf zal u helpen verschillende doelen te bereiken met een breed scala aan leenproducten.

  Ik erken het feit dat het verkrijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor individuen die een financieel probleem hebben en een oplossing hiervoor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening te krijgen van hun lokale banken of andere financiële instellingen vanwege hoge rente, onvoldoende onderpand, schuld/inkomstenratio, lage kredietscore of andere redenen

  Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien waar en wanneer u het nodig heeft

  Wij bieden 24-uurs leningsdiensten van wereldklasse. Voor vragen/vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht via WhatsApp: +491742018459 | & Ontvang direct een reactie

  Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft. Schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

  Uw financiële vrijheid ligt in uw handen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo allemaal, er is tegen mij gelogen door zoveel bedrijven die beweerden echte geldschieters te zijn, maar al mijn inspanningen zijn tevergeefs geweest, ik heb geld verloren aan valse geldschieters die beweren te zijn wat ze niet zijn. Totdat mijn vriend me voorstelde aan de juiste geldschieter waarmee ik contact opnam en ik met succes een lening van 95.000 van hen kreeg in slechts 24 uur, zou ik iedereen die op zoek is naar een lening zonder angst aanraden om contact met hen op te nemen via e-mail: lapofunding960@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen