woensdag 15 september 2021

Een heel klein beetje drama

Hallo, ik ben Miek en ik ben verslaafd aan mouwen. Mouwen met pof, mouwen met plooien, mouwen met fronsjes, ... mouwen met een heel klein beetje drama quoi


Het was voor mij dan ook extreem moeilijk om te weerstaan aan de Clémence top* uit Fibre Mood 16. Ik heb het geprobeerd. Zeker 10 minuten lang, maar het was een ongelijke strijd. Ik bedoel, die schouders! Al wie op 3 mei 1986 mocht opblijven totdat Sandra Kim haar liedje gezongen had, begrijpt mij. 


J'aime, j'aime mijn nieuwe trui. Même si c'est een maatje M (in plaats van de gebruikelijke S). Ik wou namelijk een gezellige, ruime trui. In de plaats daarvan is het een gewoon goed zittende trui geworden. Op zich geen drama, zelfs geen heel klein beetje, maar mocht je twijfelen tussen twee maten, dan zou ik de grootste maat nemen.

Het perfecte stofje voor mijn Clémence* vond ik gewoon in mijn kast. (Eén van de voordelen van een kleine stoffenverslaving.) Bijpassende boordstof had ik dan weer niet. Tijd om die nog ergens te gaan zoeken ook niet. Ik knipte hals- heup- en polsboorden dan maar gewoon uit dezelfde stof. Dat dat minder rekt en ik daarom gerust wat extra centimeters had mogen voorzien, bedacht ik pas toen ik mijn hoofd door de nogal smalle halsopening moest wringen. Gelukkig is die eighties revival enkel een mouw- en schoudervullingding, en geen ik-friseer-mijn-haar-en-zet-een-kuif-van-10-centimeter-hoog ding. Dán hadden we pas een heel klein beetje drama gehad...


Ik moet er dan nu vandoor. Rick Astley roept: he wants to dance with me...

 VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER (klik hieronder) ERBIJ!


PATROON TOP: Clémence Top (Fibre Mood 16*) - Klik hier* voor het patroon (PDF of papier)

STOFgekocht bij De Stoffenkamer


* Dit is een affiliate link. Wanneer je via deze link een aankoop bij Fibre Mood doet, dan kost jou dat niets meer, maar krijg ik wel een kleine beloning.


2 opmerkingen: