donderdag 20 juli 2017

Binnenkijken bij van miek: het kleinste kamertje

Erik Van Looy heeft dan toch gelijk gekregen: het is gebeurd...
Ik ben lid geworden van de facebookgroep '365x opruimen', al worstel ik nog een beetje met het concept, want wie zit er nu op facebook, als je ondertussen ook zou kunnen opruimen? - Euhm. Guilty.

Het was toen dus dat ik ineens een levensgroot probleem zag passeren: Hoe zet je in godsnaam de WC-eend in het toilet uit het zicht?

Het antwoord is heel simpel.

STAP 1: Lach vriendelijk en charmant naar de Kwantum-verkoper, die je vertelt dat hij elk jaar - Elk jaar? Zo toevallig, zeg! - op 21 juli jarig is en dan dus nooit hoeft te werken, zodat hij per vergissing 60 cm in plaats van 40 cm stof afknipt.


STAP 2: Bereken volgens de Zo Geknipt-formule hoe je je stukken stof gaat verknippen en verknip ze dan uiteindelijk helemaal anders omdat je nu toch stof genoeg hebt en dus net zo goed ook een mandje voor de extra wc-rol kan maken.


STAP 3: Naai het eerste mandje en ontdek dat dat precies even lang duurt als linguine voor het avondmaal koken - 8 minuti volgens Barilla. Non posso sukkelare voor dat, hé?


STAP 4: Bewonder het resultaat en begin onmiddellijk aan een tweede versie voor in het kindertoilet.

 

STAP 5: Wees blij dat je in het gastentoilet voor een handig opbergkastje gekozen hebt, want na 4 mandjes heb je wel weer zin in een meer uitdagend naaiproject.


VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!

Follow


STOF: Kwantum
PATROON: een beetje Zo Geknipt 1, een beetje eigenwijs van miek

4 opmerkingen:

  1. mooi opgeruimd, moet ik onthouden voor later deze zomer, eerst ons toilet (allez ja de muren dus ;-) ) eens schilderen want zo'n mooie mandjes naast onafgewerkte gyproc dat zou ook maar een raar zicht zijn hé

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Nu maak je me nieuwsgierig naar hoe jouw kleinste kamertje eruit zal zien... 🙊

      Verwijderen