donderdag 17 oktober 2019

1+1=11

Een tijdje geleden werd zus 2 elf. Op haar verlanglijstje stonden een flamingo-onesie, Harry Potter en véééééél cupcakes. Check, check en chééééééck.


Amai, dat kind is snel tevreden, dacht ik zo bij mezelf. Zou ze echt niet nog een nieuwe trui willen ook? Zo'n extra cadeautje, daar kon ze niets op tegen hebben, toch?


Ik waagde het erop. Ergens in mijn kast lag nog een stuk stof van de vorige vorige vorige SYAS-collectie en ergens in mijn achterhoofd spookte al sinds ik het boek I love Sweaters kocht het Peysu-patroon.
 
1 plus 1 bleek plots 11 te zijn. Die twee vergeten pareltjes vormden samen de ideale combinatie voor de perfecte 11-jes-trui!


Zeg nu zelf, wat heeft een elfje nog meer nodig dan een streepje roze, een ruffle (lees: vleugeltje) of twee en wat vallende sterren?


Jawel, ze was er blij mee. Zo blij zelfs, dat het ondertussen ook al haar klasfototrui werd. Maar of ze dan nu alstublieft verder mocht lezen in Harry Potter?
Natuurlijk, liefje. En neem maar nog een cupcakje. Dan teken ik ondertussen wel een snor op jouw, ahum, lieve snoet. Hèhè.


  "Shoot for the moon, sweetie. Even if you miss, you'll land among the stars."VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER (klik hieronder) ERBIJ!


PATROON: Peysu (I love sweaters)

STOF: See you at six (Soldeur - www.wildvanstof.be)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten