woensdag 17 februari 2021

Hey, Suri!

De Suri top* uit Fibre Mood 13* moet zowat het eenvoudigste patroon van de hele editie zijn. Waarom ik uit al die nieuwe, uitdagende patronen dan net deze koos? Ik zag het subtiele detail op de schouders en ik dacht: Hey, Suri!


Het patroon is eenvoudig verrassend. En verrassend eenvoudig. Je knipt het helemaal in één stuk aan de stofvouw. Daardoor is de afstand van mouwboord tot mouwboord meteen ook (bijna) je hele stofbreedte. Nog twee inzetstukjes voor de schouders, een belegdeel voor de hals en anderhalf uurtje naaien en je top is klaar. 

- "Hey, Siri, wat is er vanavond nog op tv?" -

 
Het model valt kort en wijd. Erg kort en wijd. Ik ben echter geen 3x7 meer, dus tekende ik voor elk extra levensjaar een halve centimeter bij. 

- "Hey, Siri! Kan je die formule nog eens herhalen?" -


En, oh ja, schrijf dat maar ergens in koeien van letters op: double gauze is DE stof voor de lente! Ik zag het al in de nieuwe collectie van verschillende fijne merken, en toen ik deze hier bij Wild van Stof in mijn handen kreeg, was ik meteen verkocht. 


- "Hey, Siri! Bel dan nu maar de lente. En vraag of ze veel mooi weer meebrengt. Suri en ik willen graag naar buiten."  -


VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER (klik hieronder) ERBIJ!


PATROON: Suri top (Fibre Mood) - Klik hierhier * voor het patroon (PDF of papier)

STOF: Soldeur - www.wildvanstof.be)

* Dit is een affiliate link. Wanneer je via deze link een aankoop bij Fibre Mood doet, dan kost jou dat niets meer, maar krijg ik wel een kleine beloning.
1 opmerking: