donderdag 4 november 2021

Queen Bea

Of beter gezegd: Queen Bea the second.
Ik maakte de Bea Culotte* van Fibre Mood* namelijk al eens eerder. En olala, wat een diva is me dat, zeg. De show stelen en maar complimentjes in ontvangst nemen, elke keer als ik met haar op stap ga. Tijd voor wat gezonde concurrentie, dacht ik zo. Mag ik u daarom voorstellen: Queen Bea the second!


Dit wordt een herfstdiva, ik voel het, met haar perfect herfstige kleurenpalet en haar retrohippe prince-de-galles-ruitjes, in een stofje zo warm en zacht, dat je erin zou willen wonen. 


Gisteren nam ik al eens de proef op de som en gingen we samen uitwaaien. Een zuchtje wind meer of minder, daar laat een herfstdiva zich niet door afschrikken, toch? Queen Bea the second wapperde dan ook soepel en gracieus rond mijn benen zonder ook maar één keer uit haar koninklijke rol te vallen.


Het werd eventjes spannend toen een enthousiaste, uitgelaten viervoeter onderweg tegen Queen Bea the second kwam opspringen, maar hare hoogheid bleef haar charmante zelve en nam haar allereerste complimentje dankbaar in ontvangst.


Toen we kort daarna ook nog een fikse regenbui en enkele hagelbuien op ons bord kregen, nam mijn Queen Bea the second spontaan de benen. Mijn eigen benen konden met moeite volgen. Sprintjes trekken naar de dichtstbijzijnde schuilplaats? Kan ze!


Dat mijn nieuwe broek een erg hoog lievelingsgehalte heeft, mag wel duidelijk zijn. Als je, net als ik, van een losse, maar toch goed zittende fit houdt, search no more! De Bea Culotte* is jouw broek! 


Het is een vrij gemakkelijk patroon, zonder rits, maar met knopen aan de tailleband: drukknopen aan de binnenkant en knopen met een knoopsgat aan de buitenkant. 


Een tip nog voor de luie naaisters of de knoopsgat-o-foben onder ons: je kan gerust zeuren bij één van de sluitingen en de knoop er gewoon opnaaien zonder een knoopsgat te maken. Als de broek aan één kant open kan, is dat voldoende om er vlotjes in te geraken. Elegant en Queen-Bea-like zelfs.


En dat de broek ook achteraan als gegoten zit, daarvoor zal je me gewoon op mijn woord moeten geloven. 


Queen Bea the second groet u!

 VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER (klik hieronder) ERBIJ!


PATROON BROEK:  Bea Culotte* (Fibre Mood 12*) - Klik hier* voor het patroon (PDF of papier)

STOF: LanaLotta


* Dit is een affiliate link. Wanneer je via deze link een aankoop bij Fibre Mood doet, dan kost jou dat niets meer, maar krijg ik wel een kleine beloning.


8 opmerkingen:

 1. Grote of onverwachte uitgaven kunnen iedereen besluipen. Het krijgen van een persoonlijke lening voor onverwachte financiële problemen kan moeilijk zijn, zelfs zonder een slechte kredietwaardigheid. Waar kunt u terecht als u een lening nodig heeft in heel Europa? Het antwoord is CREDITMUTEL via creditmutelhome@gmail.com!

  Als er onverwachte uitgaven voor de deur verschijnen, laat CREDITMUEL u dan helpen dekking te vinden. Een lening van deze geweldige organisatie kan de oplossing zijn die u nodig heeft om te voorkomen dat u overweldigd raakt wanneer de uitgaven van het dagelijks leven zich opstapelen. Vandaag is er een perfecte oplossing aan u aangeboden, vraag vandaag nog een lening aan van 3.000 tot 5.000.000 euro met een jaarlijkse rentevoet van 5%. Grijp die kans meteen en neem contact op met onze snelle reactiemail via creditmutelhome@gmail.com. Wij zijn altijd geopend.

  Het leven kan moeilijk zijn en daarom zijn we hier om de druk te verminderen. Een lening aangaan via CRREDITMUTEL is supersnel en gemakkelijk. Of het nu gaat om een ​​persoonlijke lening, autolening of zakelijke lening, ons doel is om de beste online lening van Europa te zijn. Ervaar een nieuwe en betere manier om een ​​lening aan te gaan wanneer u contact met ons opneemt via creditmutelhome@gmail.com.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Petra Hauko Furičková28 november 2021 om 17:29

  Ik wil graag Karin Sabine lenen voor mij een lening van € 8.000. als je een dringende lening nodig hebt, vermijd dan oplichting door nepgeldschieters en solliciteer via een echte leningfirma per e-mail sabinhelps@gmail.com whatsapp +34632725157

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil de heer Dalton van diamantleningen bedanken voor het geven van een lening ter waarde van 43000 euro Ik ben opgelicht verschillende pogingen om een lening veilig te stellen. totdat ik Dalton bedoelde die me een lening gaf. als u vandaag een legitieme lening nodig hebt, vermijd dan dat u wordt opgelicht en neem contact op met diamantleningen via e-mail: diamondloans24@yahoo.com WhatsApp: + 16613814014

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo
  Ik wil dat je weet dat we gerenommeerde hackers zijn die met succes lege ATM-kaarten hebben gehackt die geld kunnen opnemen bij elke geldautomaat waar ook ter wereld. Dit werd mogelijk gemaakt door nieuwe software genaamd "TYUPKIN", die is uitgevonden door mijn team van technische hackers. Nadat we deze kaart hebben ontwikkeld, verspreiden we deze om het leven van mensen te verbeteren en hen een betere levensstandaard te geven. Deze kaarten waren geladen met $ 600.000 USD per stuk en we hebben een beperkte voorraad. Deze kaarten zijn van jou als je voldoet aan de criteria die erin staan. Neem contact met mij op via darkerwebcoinbase@gmail.com om door te gaan met de levering van deze gehackte ATM-kaart

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dag iedereen,
  Ik zal je een geheim vertellen om rijk te worden met bitcoin-investeringen "een wijs persoon zou geld in zijn hoofd moeten hebben, maar niet in zijn hart. Elke dag is een dag van nieuwe beslissingen. Het is jouw keuze om rijk of arm te zijn & blijf worstelen, begin binnen 72 uur meer geld te verdienen met een legitieme en professionele handelaar zoals ik. Beleggingsplannen zijn nu open met een minimale investering van $ 200, je kunt $ 2000 verdienen in 72 uur.

  Investeer $200 verdien $2.000
  Investeer $ 500 verdien $ 5.000
  Investeer $ 700 verdien $ 7.000
  Investeer $ 1.000 verdien $ 10.000
  Investeer $ 2.000 verdien $ 20.000
  Investeer $ 5.000 verdien $ 50.000
  Investeer $7.000 verdien $70.000

  Mis deze duidelijke kans niet om uw financiële vrijheid te bereiken, degenen die nu nog niet klaar zijn om te investeren, zijn niet klaar om vervroegd met pensioen te gaan, zijn niet afhankelijk van één enkele bron van inkomsten, laat ons vandaag voor u handelen en beginnen met het maken van winst voor u. Neem contact met ons op via WhatsApp: +1(252)285-2093 E-mail: andersoncarlassettrade@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik wil dit medium gebruiken om alle leningzoekers te waarschuwen heel voorzichtig te zijn omdat er overal oplichterij is. Enkele maanden geleden was ik financieel gespannen, en door mijn wanhoop werd ik opgelicht door verschillende online kredietverstrekkers. Ik had bijna de hoop verloren totdat een vriend van mij me doorverwees naar een zeer betrouwbare geldschieter, Karin Sabine genaamd, die me zonder enige stress een ongedekte lening van 15.000 euro onder 24 uur leende. Als u een lening nodig heeft, neem dan nu contact met hen op via e-mail: sabinhelps@gmail.com of WhatsApp +79267494861.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hallo bent u op zoek naar een lening voor schuldconsolidatie, ongedekte leningen, zakelijke leningen, hypothecaire leningen, autoleningen, studieleningen, persoonlijke leningen, risicokapitaal, enz! Ik ben een particuliere kredietverstrekker, ik verstrek leningen aan bedrijven en particulieren met een lage en redelijke rente van 2%. E-mail naar: christywalton355@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen