dinsdag 23 augustus 2016

Aloha!

Toen ik dit palmboomstofje voor het eerst zag, begon voor mij de zomer. Maar Frank Deboosere rolde eens met zijn ogen en vond dat nog veel te vroeg…

Het was ergens in mei en Frank kreeg gelukkig - jawel, gelukkig - gelijk. Want enkele dagen later zat de nieuwe La Maison Victor in de bus en ik moest - M-O-E-S-T - de Aster trui maken.


Ondertussen werd het toch nog ergens zomer en vertrokken de dochters op turnkamp. Het restje palmboomstof bleek net genoeg te zijn voor nog snel een short voor zus 2.
Ik naaide de losse broek met tailleband, koordje en nepgulp uit Stof voor durf-het-zelvers 2. Voor de tailleband gebruikte ik de verkeerde kant van de stof, alleen vooraan komen de palmblaadjes weer terug.De zomen van de broek werkte ik niet af. Daardoor krult de stof vanzelf wat naar boven - Hawaiian beach style, that is.Voor de foto's deden we van stop-motion en plukten speciaal voor jullie de mooiste bloemen! Dat doen ze op Hawaï ook, toch?Bedankt voor je bezoekje en graag tot ziens! Aloha!VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!
Follow

PATROON: Stof voor durf-het-zelvers 2
STOF: Soldeur (www.wildvanstof.be)


1 opmerking: