dinsdag 26 december 2017

Movie night pajamas

Zus 2 en de eeuwig groeiende benen. Dát zou nog eens een scenario zijn voor een Hollywood blockbuster. Spanning verzekerd! Een kind dat spectaculair uit haar kleren groeit terwijl je nog aan het bekomen bent van haar laatste groeispurt. Kijk je mee? Actie!


Het hoofdpersonage liep al enkele weken in pyjama's rond, die met hun veel te korte mouwen en broekspijpen - does the name Steve Urkel ring a bell? - gevaarlijk veel aan slapstick deden denken. Aaaargh! Horror!
Gelukkig sprong moeder als een echte superheld het scenario binnen. Gewapend met het (gratis) Movie Night Pajamas patroon en een lap zwanen van Eva Mouton en Bambiblauw. A winning team.


En dan nu: romantische violen, want zus 2 is verliefd ... op haar nieuwe pyjama ... én op haar tegenspeler, Beer Beer. Mijn jeugdliefde ... Maar voor zijn leeftijd toch nog een knappe beer, hé? En nog geen haar veranderd in vergelijking met hier ...  


Jammer genoeg wel bezet. En als je als koppel al matching PJ's draagt, tja, dan is die liefde voor eeuwig en altijd, zeker? ...

 

VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!


PATROON: Movie Night Pajamas (gratis patroon voor leden van de Facebookpagina Sew a little seam)
STOF: Eva's zwanen (Atelier in 't Leerke - dankzij een winactie bij Bel'Etoile! 😘)  
BOORDSTOF: La Maison Victor (Soldeur - www.wildvanstof.be)


6 opmerkingen:

 1. Die van mij hebben -voorlopig toch- geen groeispurten, maar groeien aan een rotvaartje gestaag door - no kidding, ik mat ze vorige week; allebei 8cm op een jaar, ik ben er niet goed van! Maar euh, als jij mij zo'n schone pj wil maken, wil ik ook wel een effort doen om nog wat te groeien ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Aanschuiven in de rij, aub. Ik plaatste eerst voor mezelf een bestelling. 😄

   Verwijderen
 2. Volgens mij was die express gegroeid om deze pyjama te krijgen 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supermooie PJs, 't is dat ze wist dat ze zo'n schoon exemplaar zou krijgen waarschijnlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thx! Ik zal dan ook maar rap nog een beetje groeien, zeker? 😂

   Verwijderen