woensdag 19 september 2018

Iets met mouwen

Het stond nochtans in mijn agenda. Woensdag 19 september. Fibre Mood linkparty. Maar tot vanmorgen had ik nog altijd niets. Niets in de zakken, niets in de mouwen. Niet grappig. Of net wél, want mouwen, daar draait het nu juist volledig om bij de linkparty van vandaag. 


Ik miste nog geen enkele linkparty (hier, hier en hier vind je mijn vorige entries) en dat was ik deze keer ook niet van plan. De hoogste tijd dus om op mijn vrije voormiddag nog snel iets uit mijn mouw te schudden. Haha, grappig, alweer. Wat denk jij, zus 1? Niet? Ok, I get it ...


Vanmorgen om 7.50 u - ik had net al mijn troepen de deur uitgewerkt - stroopte ik mijn mouwen op - (Proest) Sorry ... Echt. Sorry - om er onmiddellijk aan te beginnen. Ik had namelijk ergens op het wereldwijde web het hoopgevende bericht gelezen dat je voor deze Vesper sweater slechts een uurtje tijd nodig zou hebben. Start de klok.  


Een kwartier later had ik het patroon geprint, geplakt en geknipt. (En was het eerste kleine wasje lekker aan het draaien.) Nog eens een kwartier later waren dan ook alle patroondelen uit de stof geknipt. (En had ik een leuk muziekje opgezet. En een koffietje gemaakt.)


Ik zocht nog 5 minuten naar de perfecte kleur garen, wisselde mijn gewone naald voor een stretchnaald en dan moest ik mijn overlock nog helemaal herdraden.
Een Vesper trui in slechts 1 uur? Nee, dat zou me niet lukken, ik had me duidelijk iets op de mouw laten spelden - Moehahaa! (Dit was de laatste, beloofd.)


Maar kijk, toen mijn troepen vanmiddag om 12.30 u het huis weer binnenstormden, lag er een spiksplinternieuwe Vesper trui mét trendy pofmouwen (iets met mouwen: check!) klaar. (En waren er verse balletjes in tomatensaus.)


 En de trendy tiener? ... Jep ... die tienerde trendy verder.


VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!


PATROON: Vesper sweater (gratis patroon van Bel'Etoile)
STOF: See you at six (www.wildvanstof.be)

7 opmerkingen:

 1. Haha, ik moet tóch lachen hoor 😄😄 ! Toptrui!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toffe trui !! En bij jou duren die kwartiertjes precies veel langer dan bij mij. Dat krijg ik allemaal niet klaar in zo’n korte tijd...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig: ik doe het je niet na. Mooi stofje heb je gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jij bent echt een prof in multitasken! Heel mooi resultaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dit maken vanaf 0 en tegelijk koken? Nope, dat zou hier niet lukken. Mooi is het, dat wel!

  BeantwoordenVerwijderen