woensdag 6 februari 2019

It's oh so quiet, shh, shh ...

Het wás hier inderdaad oh so quiet en oh so still op mijn blog de voorbije maand. Ik deed een winterslaapje. En weet je wat? Het heeft deugd gedaan.


Maar laat ons zeggen dat ik er nu wel weer klaar voor ben. Misschien nog niet meteen zing boom, bim bam. Nee, ik wek mijn blog liever zoals ik mijn meisjes wek: nice and quiet, shh shh ...


Je vergeeft het ons waarschijnlijk wel als we daarbij nog eventjes in onze pyjama ronddobberen? Dobber dobber dobber. Dobber.


Waarom ook niet? Deze grrrruwelijk grrrrave movie night pajamas mogen eigenlijk ook overdag best wel gezien worden, toch?


Ik maakte eerder al deze en deze. Nog altijd hun favoriete pyama. En zelf hou ik ook enorm van het slim fit model.


Het stofje - óók big love trouwens - was, in oktober al, een cadeautje voor de 10de verjaardag van zus 2, met de belofte dat die lap binnenkort haar nieuwe pyjama zou worden. Pfff. Haar geduld werd serieus op de proef gesteld.


Bijna 4 maanden en een flinke groeispurt later kreeg ik schrik dat de lap stof niet groot genoeg meer zou zijn. Knippen dus. Nu! En toen bleek er echt niet zo veel stof meer over te zijn.


Gelukkig weet ik vanaf nu, met een piepklein neefje of nichtje onderweg, zelfs met ieniemienie restjes wel weer wat gedaan. Allerkleinste schattigheid nog aan toe, zeg!


J. en N., geniet ervan, het is bij jullie nog een 6-tal maanden oh so quiet en oh so still ...

VAN MIEK IS ALTIJD BLIJ MET EEN REACTIE OF EEN VOLGER ERBIJ!


PATROON PYJAMA: Movie Night Pajamas (Sew a Little Seam)
PATROON BABYBROEKJE: Oliver Pants (Emma en Mona)
STOF: Soldeur (www.wildvanstof.be)

6 opmerkingen:

  1. Mooi! Die slim fit lijkt ook wat dochterlief hier ook wel zou kunnen waarderen. Dat patroon moet ik dus ook eens uitproberen voor haar.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijke pyjama! Daar gaat hier iemand thuis stikjaloers op zijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Prachtige stof he... Ik maak er momenteel een t-shirt mee voor de Zoon en heb al spijt dat ik hier geen méters van gekocht heb om daarna gewoon te kunnen aaien in mijn kast :-D

    BeantwoordenVerwijderen